COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCutter-plotterCutter-plottere GRAPHTECCE6000-PLUS - cutter-plottere cu taiere pe contur si taiere tangentiala 2020

CE6000 - cea mai noua generatiie de cutter-plottere cu taiere pe contur si taiere tangentiala

 

CE6000-PLUS - salt tehnologic pentru cutter-plotter-ele Graphtec, accesibile, cu taiere pe contur si taiere tangentiala

 

Fiabilitate, calitate si performanta constanta.

 

Nu exista un alt model de cutter-plotter, de la nici un alt producator,  in aceasta clasa, care sa aiba o viteza mai mare, precizie mai buna de decupare (inclusiv caractere foarte mici) si un software mai intuitiv si usor de folosit. Garantat.

 

Tehnologie japoneza.

Nici un echipament din aceasta clasa nu are caracteristicile tehnice ale seriei CE6000-PLUS de cutter-plottere grit-roll  de la Graphtec.

 

Noi functii, mult imbunatatite fata de Graphtec CE5000 sau CE6000, sunt acum disponibile.

 

* Forta initiala de coborare imbunatatita - Forta de taiere marita pana la 4.41 N (450 gf*) - cea mai mare din clasa sa

* Functie Print & Cut imbunatatita prin adoptarea noului sistem avansat de citire a marcajelor de inregistrare ARMS 5.0 cu citire automata rapida a marcajelor de inregistrare

* Functie NOUA de taiere prin perforare sau taiere partiala/la jumatate (ex. taiere autocolant cu tot cu suport)

* Functie NOUA de impartire automata pe zone (auto paneling) pentru controlul rolelor media la lucrarile de lungime mare

* Carcasa metalica pentru durabilitate mare si design novator ce include dispozitive si subansamble noi ce asigura o mai buna manevrare a materialului, productivitate si precizie mai mari. Marcajele de aliniere pentru foile media sunt stantate in carcasa asigurand o aliniere mult mai precisa.

* Moduri de operare interschimbabile (Simplu / Normal) pentru o operare cat mai usoara in functie de nivelul de pregatire al operatorului

* Panou de control ergonomic cu display grafic LCD cu afisare in 10 limbi

* INCLUDE aplicatii software noi, complexe, de inalta calitate (Cutting Master 3 - plug-in pentru taierea directa din CorelDraw sau Adobe Illustrator precum si Graphtec Studio - aplicatie pentru desenare si taiere - astfel nu mai este nevoie sa cumparati licente pentru software-uri costisitoare. Sa nu uitam Plotter Controller - o aplicatie similara celei prezente pe seria high-end FC8600 pentru controlul complet software al echipamentului)

 

 

 

Succesorul seriei CE6000 de la Graphtec (Japonia), seria CE6000-PLUS isi intareste pozitia de lider mondial prin incorporarea de noi tehnologii inovatoare

 

Seria de cutter-plottere CE6000 de la Graphtec s-a bucurat de o inalta apreciere din partea tuturor clientilor din toata lumea dar mai ales din Romania unde calitatea superioara a completat placut pretul redus fata de competitie, Seria CE6000-PLUS de cutter-plottere cu taiere pe contur si taiere tangentiala de la Graphtec ii mosteneste toate performantele si caracteristicile de baza ducand productivitatea, functionalitatea si simplitatea utilizarii la un nivel superior.

* Functionalitate - extinde gama de aplicatii prin introducerea unui sistem ARMS inbunatatit, prin taierea prin perforare si multe alte facilitati

* Productivitate - noul design permite rularea mai precisa a rolelor de material pentru executarea de lucrari de lungime mai mare

* Operare facila - operare mult mai usoara prin simpla selectare a setarilor din meniu (Simplu sau Normal)

 

Functii imbunatatite:

- Sortarea (Functia de sortare este folosita pentru sortarea ordinii de taiere pentru minimizarea volumul de miscari ale media in directia de incarcare a rolei de media. Creste productivitatea prin scaderea timpului de lucru).

- Emulatia tangentiala (Functia de emulatie tangentiala orienteaza cutitul cu muchia taietoare catre directia de mers in timpul taierii, taierea fiind realizata astfel tot timpul cu partea taioasa a cutitului si nu prin tararea acestuia (ca in cazul cutter-plotterelor tip drag-knife de la Roland, Mutoh, Mimaki, Summa clasa D). In acest fel este asigurata o precizie superioara si sunt taiate perfect colturile si detaliile complicate. Este foarte eficienta atunci cand se lucreaza cu materiale groase.

- Conditiile de lucru pentru materiale diverse pot fi memorate direct in cutter-plotter (8 conditii de lucru pentru 8 tipuri de materiale diferite pot fi memorate de catre cutter-plotter direct si pot fi accesate printr-o simpla apasare de buton. Astfel, independent de indemanarea operatorului, starile de viteza, forta de apasare, tipul uneltei pot fi alese exact pentru taierea perfecta a materialelor folosite uzual intr-un atelier).

- Software proprietar pentru alimentarea cu material (Smart Feed Media Managemnt este un software unic, proprietar Graphtec, ce permite incarcarea materialului, masurarea acestuia cu mare precizie si derularea automata a acestuia pe o lungime prestabilita asigurandu-se astfel o aliniere mai buna, folositoare pentru decuparile pe contur sau lucrarile complicate pe lungimi mari).

- Stand din aluminiu eloxat cu suport pentru media din otel inoxidabil cu sistem de blocare media (Pe langa designul modern si atragator, noul stand de aluminu este prevazut cu role blocabile (CE6000-120/AMO) putand fi astfel folosit oriunde spatiul ne permite si mutat apoi intr-o alta zona daca este nevoie. Prevazut in standard cu suport pentru rolele media acesta asigura un mai bun management al miscarii rolei avand o tensionare si aliniere mai bune. Cosul media optional (CE6000-60/120/120-AMO) protejeza contaminarea sau zgarierea materialului si permite realizarea lucrari de complexitate si lungimi mari fiind indispensabil pentru lucrarile de calitate).

- Interfata USB 2.0 Full Speed sau RS232 (Seria CE6000 de cutter-plottere cu taiere tangentiala si taiere pe contur de la Graphtec este singura care ofera in aceasta clasa o interfata ultrarapida si moderna pentru transferul precis si rapid de date de la calculator la cutter-plotter. Nici un alt competitor nu ofera interfata USB 2.0 Full Speed si de aceea viteza si usurinta in exploatare a seriei CE6000 nu pot fi egalate la acest nivel de pret).

- Spatiu inteligent pentru depozitare unelte de folosinta curenta (Masina nu poate face totul. Intotdeauna operatorul va avea nevoie sa aiba la indemana mici unelete precum cutter, foarfeca, creion sau dispozitive de indepartare a materialului in exces. Un spatiu de depozitare ergonomic, inedit si functional, este pus la dispozitie prin constructia carcasei metalice, in partea superioara acesteia. In acest mod, foarte convenabil, operatorul isi poate organiza toate uneltele necesare lucrului intr-un singur loc, scutindu-l de drumuri obositoare si, mai ales, scutindu-l de stresul gasirii acestora datorita accesibilitatii evidente. Un artificiu inteligent, salvator de timp si de bani.

- Management cu cod de bare

- Functie de impartire automata pe zone de lucru a lucrarilor mari (tiling)

 

  

 

De ce recomandam folosirea unei imprimante si a unui cutter-plotter si nu o imprimanta cu print & cut? Urmariti filmele comparative de mai jos.

 

Click pe imagini pentru a urmari prezentarile.

 

 


Pentru mai multe detalii va invitam sa descarcati brosura de prezentare pentru seria precedenta CE6000 (click pe imaginea de mai jos).

 - Brosura in limba romana a seriei CE6000 de cutter-plottere cu taiere pe contur si taiere tangentiala de la Graphtec

 


 

Prezentare YouTube cutter-plottere cu taiere pe contru automata Graphtec CE6000

 

Prezentare generala Graphtec America (la ce le puteti folosi)

Click pe imagine pentru a urmari prezentarea.

 

 

Prezentare Stahls

Comparatie intre modelele existente pe piata

Click pe imagine pentru a urmari o comparatie a modelelor pe care le putetii gasi pe piata.

 

Click pe imagine pentru a viziona filmul de prezentare generala.

 

Taiere carton pentru sabloane FARA SUPORT.

Click pe imagine pentru a urmari taierea de carton FARA a folosi suport.

 

 

O aplicatie excelenta pentru SUBLIMARE (prezentarea este pentru FC8600 dar functiile sunt identice si la CE6000).

Daca aveti nevoie de perfectiune si viteza merita sa urmariti filmul (click pe imaginea de mai sus).

 

Sau strasuri termoadezive (Rhinestones).

Click pe imagine pentru noi informatii.

 

Sau daca va place sa desenati.

Daca aveti nevoie de desene tehnice sau artistice este suficient sa dati click pe imaginea de mai sus.

 

 

 

Si de pe YouTube puteti urmari alte cateva mii de prezentari incarcate de utilizatori din intreaga lume.

 

 

 


Pentru a afla mai multe despre detaliile tehnice precum si despre promotiile curente va rugam sa accesati pagina urmatoare prin link-ul de mai jos.


 

 

 

 

detalii: CE6000 - cea mai noua generatiie de cutter-plottere cu taiere pe contur si taiere tangentiala

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website