COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeCutter-plotterCutter-plottere GRAPHTECSilhouette CAMEO 3 cutter-plotter avansat -> Ce stiu sa faca Silhouette CAMEO si Silhouette PORTRAIT?

Ce stiu sa faca Silhouette CAMEO si Silhouette PORTRAIT?

Milioane de prieteni:                                                                                             

.

Simtiti nevoia de inspiratie? Poate va ajuta ei... Generatiile precedente ale Craft ROBO faceau asta cu usurinta.

 

 Suntem aici. Creativi, dinamici si cat se poate de vii.

 

Mai vrei sa vezi ce ROBOtesc si altii? Uita-te si aici.

 

De ce Silhouette CAMEO sau Silhouette Portrait, micutele cutter-plottere de la Graphtec sunt agreate de milioane de utilizatori?

# pentru ca asigura executii de inalta calitate - tehnologia japoneza de ultima ora face ca lucrarile decupate cu masina miniaturala sa fie pana la amanunte de inaltimea a doar catva milimetri.

# pentru ca este mare - latimea de lucru de 30 de mm il face perfect pentru majoritatea lucrarilor dumneavoastra de decorare sau transfer termic

# pentru ca este versatil - este perfect pentru o larga varietate de materiale de la autocolant (vinyl) la carton pentru felicitari sau folie pentru transfer termic

# pentru ca poate fi utilizat cu succes in multe domenii - transfer termic, decorari de vitrine cu autocolant, semnalistica diversa,  afise, cutii de prezentare, felicitari, decorari auto, scoli si birouri sau acasa, pentru amuzament, la colectii de fotografii, albume sau decupaje diverse

# pentru ca este perfect accesibil - costa atat de putin, mai putin decat orice cutter-plotter chinezesc

# pentru ca este extrem de usor de folosit - livrat cu pachet de software profesionale, puteti lucra cu propriul program. Pana si un copil il poate folosi fara efort

# pentru ca este fiabil - referindu-ne doar la experienta noastra, in 20 de luni nici macar un singur echipament nu a avut nevoie de un minut de service

Ce putem face cu CAMEO Silhouette? Sa ne distram in primul rand. Sa nu uitam cat de simplu era cu Craft ROBO.

 

 

Detalii despre noua serie de cutter-plottere cu taiere automata pe contur Silhouette CAMEO si Silhouette Portrait pe http://www.craftrobo.ro

 .

Acum ar trebui sa economisim. Cum se impaca asta cu cea mai mare reducere disponibila pentru cel mai simpatic si eficient cutter-plotter - CAMEO de la Graphtec, ramane de vazut.

De aceea va punem la dispozitie o unealta electronica la fel de precisa, cu o latime mai mica de taiere si mult mai accesibila ca pret - Silhoette Portrait. De ce? Pentru ca in cele mai multe cazuri latimea de taiere de 20 de cm este arhisuficienta.

Investind, noi drumuri se deschid. Care este drumul tau? Poti avea unul din excelentele cutter-plottere cu taiere pe contur Silhouette CAMEO sau Silhouette Portrait la un pret de execeptie.

Desi pare ca doar numele s-a schimbat, CAMEO Silhouette vine si cu o mica surpriza. Toate lucrurile bune au insa un pret. De aceea Silhouette va costa putin mai mult.

Profitati acum de oferta de iarna pentru Silhouette CAMEO.

 

Ce lucrari putem face cu Silhouette CAMEO sau Silhouette Portrait?

Foarte simplu, daca ne uitam in jurul nostru, peste tot, gasim utilizari uimitoare a cutter-plotterelor (si in special a acelora care pot taia foarte precis pe conturul exact dorit de catre dvs. a unor imagini tiparite pe cele mai diverse medii - hartie, autocolant, caron, folie de transfer, folie magnetica, folie pentru tatuaje temporare, tesaturi speciale si multe altele).

Cautati inspiratie sau dor doriti sa vedeti ce fac altii ca dumneavoastra? Un singur click pe imaginile de mai jos va prezinta in detaliu o serie de utilizari uimitoare.

 

1. Autocolant

* folie autoadeziva pentru decupare pe cutter-plotter care rezista perfect in exterior si care poate fi achizitionata la foi din sectiunea Media / Unifol - folii autocolante pentru decupare pe cutter-plotter sau apasand pe link-ul urmator:

http://www.compass.com.ro/premium_indoor_and_outdoor_printing_media_heat_transfer/folii_autocolant_cutter_plotter_unifol/

 

Pretul incredibil de mic al acestora va face ca lucrarile dvs. de profesionist sa va coste extrem de putin.

 

2. Carton pentru felicitari sau hartie (chiar si imprimate pe imprimanta dvs. de birou)

* felicitari cu volum, idei indraznete sau doar simpla placere - totul va este perfect accesibil acum

 

3. Folie pentru transfer termic

* si cu fierul de calcat va puteti personaliza hainele, tesaturile sau lenjeria in stilul dvs. personal. Si, de ce nu, unealta dvs. electronica va poate crea noi oportunitati de afaceri. Ca un profesionist.

 

4. Strasuri termoadezive (rhinestones)

* achizitionand upgrade-ul de software Silhouette Studio Designer Edition, executia de sabloane precise si complicate pentru aplicarea de strasuri termoadezive (rhinestones) pe hainele dvs. poate deveni o joaca de copii.

 

5. Media speciala (folie magnetica, tesaturi speciale, folie pentru tatuaje temporare)

* multe lucruri despre care nu stiati, nu-i asa?

 

 

Avem grija de dvs. si va ajutam sa exersati - impreuna cu cutter-potter-ul dvs. cu taiere pe contur Silhouette Cameoa sau Silhoette Portrait primiti (la alegere) un kit gratuit pentru testare si familiarizare cu folia autocolanta sau folia de transfer termic. 

  

PLUS - KIT transfer termic sau KIT inscriptionare (coli de folie pentru transfer termic sau autocolant).

PLUS - voucher 10 usd pentru cumpararea de modele de la magazinul www.silhouetteamerica.com

 

De acum aveti la dispozitie generatia urmatoare a cutter-plotterului dvs. favorit - CAMEO Silhouette Sau Silhouette Portrait.

Design imbunatatit, software mult mai complet, posibilitatea de a decupa fara asistenta calculatorului prin citirea informatiilor de pe un card de memorie SD - noul Silhouette CAMEO

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website