COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante outdoor de mari dimensiuniEcho - imprimante de viteza cu tehnologia Spectra -> Imprimante oudoor de mari dimensiuni cu cerneala tip solvent de mare viteza - capete SPECTRA

Imprimante oudoor de mari dimensiuni cu cerneala tip solvent de mare viteza - capete SPECTRA

Solutia SPECTRA - CELE MAI PRODUCTIVE IMPRIMANTE DE PE PIATA. Si cele mai sigure si accesibile.

 

Imprimantele echo (OEM Infinity) ce utilizeaza capetele Spectra JA128, cu dimensiunea picaturii de 50 de picolitri, sunt imprimante de mari dimensiuni, cu eco-solvent, destinate imprimarilor de exterior (outdoor printing) care cer O CALITATE EXCEPTIONALA A IMPRIMARII LA VITEZE FOARTE MARI.

In momentul de fata, pe piata, printurile de exterior nu depasesc 200 dpi!
Incep sa se impuna (pentru decorarile de autovehicule in special) imprimarile la 720 dpi iar printari la 1440 dpi sunt inutile.

Asta face ca imprimantele ce utilizeaza capete Spectra (cu o latime a jetului de 6,25 cm!!) sa devina foarte economice si sa aiba viteze foarte mari la rezolutiile cerute de piata - la o singura trecere se imprima pe 6,25 cm !! (ECHIVALENTUL A 24 DE CAPETE XAAR128-360!!!)

Acesta este viitorul. Imprimante profesionale, cu tehnologie avansata, capabile sa execute imprimari foarte pretentioase (la calitate indoor), cu viteze foarte mari, la aceeasi calitate de fiecare data.

Sunt echipamente destinate tiparirii de mii de metri patrati pe luna!

 

Preturi:

echo spectra HSS32-4 - 19.280 euro

echo Spectra HSS32-8 - 23.420 euro

 

Oferta lunii martie cu plata in avans (30% discount):

 echo spectra HSS32-8  - 16.950 euro

 echo Spectra HSS32-12  - 18.550 euro


Nota. Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata in avans si livrare in 45 de zile de la confirmarea platii.


   

 Solutia de mare productivitate.  Productivitate imensa cu o investitie rezonabila. Peste 55 mp/ora.

 

 echo Spectra HSS32- 8 / 12 high speed   - Imprimante de mari dimensiuni cu solvent 8 sau 12 capete Spectra Skywalker JA128, 50 pl, CMYK.

Management exceptional ce permite obtinerea de rezolutii interpolate de pana la 720 dpi. Singura "penalizare" o poate constitui picatura relativ mare, vizibila de la 25 cm. Viteza obtinuta, acoperirea si rezistenta incredibila in timp devin atuuri de necontestat atunci cand este vorba despre o alegere de foarte mare productivitate.

Sau pentru productia de backlit unde o cantitate mare de cerneala este esentiala inca de la un numar redus de pasi.

 

Calitatea imprimarilor este foarte ridicata, chiar si la 4 pasi unde depasim 50 mp. Cantitatea de cerneala depusa de capetele Spectra Skywalker este suficienta chiar si la un regim de lucru nepretentios, de campanie, de 3 pasi sau chiar doi pasi unde discutam de viteze de peste 60 mp/ora!

Apare o problema in acest caz - dupa depasirea pragului de 40 mp/ora este necesara o baterie suplimentara de uscare sau un sistem de uscare bine pus la punct.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website