COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

Homeprint/OBIECTEAPEX LED UV - imprimante plane pentru obiecte plane, cilindrice cu ALB

APEX LED UV - imprimante plane cu dimensiuni de birou pentru obiecte

 

 

APEX LED UV - imprimante plane cu dimensiuni de birou pentru obiecte (digital UV flatbed printers)

 

Noua divizie a Microtec - APEX (www.apex-jet.com) a reusit sa realizeze noi modele de imprimante plane UV bazate pe tehnologia de imprimare Epson (integreaza capete de imprimare Epson DX5) inca din 2015 (lansare la FESPA la Koln in hala 1).

 

Doua modele constructive - APEX MT-FP6040-UV (cu masa de 600x400 mm) si APEX MT-FP6090-UV (cu masa de 600x900 mm).

 


Click pe imagine pentru marire.

 

Si modelul cu masa de 600x900 mm:


Click pe imagine pentru detalii.

 

 

Argumente PRO:

 

Folosind o tehnologie testata de mai mult de 10 ani, cu un marketing mult mai bun si deasemenea cu prezenta constanta la marile targuri din lume, APEX a reusit sa promoveze cu succes noile imprimante.

 

Designul consacrat, full metalic, ce integreaza sine si patine cu rulmenti liniari de la HIWIN asigura o miscare uniforma si viteza ridicata. Lampa UV cu racire pe apa cu chiller industrial integrat, senzor de inaltime pentru masa de lucru, carcasa de protectie a mesei ce minimizeaza impactul radiatiei UV asupra operatorului, motoare pentru amestecul cernelii, senzori de minim pentru cerneala, software profesional de RIP de la SAi (Scanvec Amiable) - toate acestea le recomanda pentru uz industrial.

Este arhicunoscut faptul ca apa ara capacitate specifica de incalzire mult mai mare decat aerul, densitatea si conductivitatea termica si de accea este de salutat integrarea solutiei cu racire pe baza de apa a lampii LED UV.  Durata de viata a lampii LED UV este mult prelungita, chillerul industrial cu sursa lampii integrata ofera infinite posibilitati de reglare a puterii acesteia si astfel ajungeti de fiecare data la finisarea urmarita. Solutia este prezenta pe modelul cu masa de 600x900 mm. Modelul mai mic are standard lampa LED racita cu apa.

 

Cu o investitie initiala mica, sunt perfecte pentru ateliere medii iar calitatea recunoscuta a imprimarii Epson le permite integrarea in companii oricat de mari. Tiparesc la fel de bine ca orice alta imprimanta UV, indiferent daca acestea costa de 5 ori mai mult. Ieftin si bun.

 

Imprimare industriala rapida (atingand mai mult de 2-5 mp/ora pentru anumite aplicatii), pe aproape orice substrat (chiar si pe apa!) datorita polimerizarii ultrarapide datorate radiatie UV emise in timpul imprimarii. Rezultatul este un print clar, cu detalii incredibile, cu o foarte buna rezistenta la zgarieturi.

Si asta indiferent de culoare substratului (materialului pe care se face imprimarea) pentru ca imprimantele plane UV de la APEX folosesc cerneala ALBA.

 


Click pe imagine pentru marire.

 


Click pe imagine pentru marire.

 

 

Argumente CONTRA:

 

Foloseste motoare pas-cu-pas pentru transmisia pe cele 3 axe X-Y-Z. Nu neaparat un lucru rau. Motoarele pas-cu-pas cu microstepper au o precizie foarte buna. Viteza e mai mica decat la servomotoare dar pretul este mult mai mic fata de servomotoare. Si toti cautam o solutie excelenta dar economica.

Indiscutabil mai bune decat imprimantele provenite din imprimante de birou modificate de care este plin internetul si care costa o fractiune din pretul imprimantelor plane UV de la APEX.

Sinele patrate si patinele sunt HIWIN, o versiune mai ieftina, este adevarat dar indiscutabil fara comparatie fata de jucariile care folosesc sine rotunde si patine cilindrice (ca sa nu mai vorbim de plastice).

Masa este de sticla. O solutie foarte buna si ieftina care asigura o planeitate excelenta a mesei de lucru. Spun aceasta pentru ca am folosit aceasta solutie inca din 2012 pentru exact acest model (vezi Hijet). Sticla insa nu face casa buna cu operatorii neatenti care folosesc piese mari de metal, piatra sau sticla.

Racire cu aer pentru lampa LED pentru imprimanta digitala plana cu masa de 600x400 mm. Necesita atentie suplimentara la curatire si pauze mai dese.

Costurile cu capul de imprimare Epson DX5 sunt aceleasi ca si la alte companii, pana la urma capetele sunt facute de japonezii de la Epson si pot sa ceara cat vor pe ele pentru ca sunt atat de bune si de populare.

Nu poate imprima cu lac / varnish datorita designului hardware. In cei peste 4 ani de cand comercializam aceasta solutie (de la producatorul initial) 2 clienti din cei peste 30 folosesc lac. Nu cere piata si e nevoie de mai multa indemanare din partea operatorului. Bataie mare de capa pentru revanzaator. APEX a considerat cu bun simt ca mai bine se lipsesc.

Necesita calculatoare mai vechi (sistem de operare maxim acceptat - Windows 7.
Interfata este doar USB 2.0 nu USB 2.0 Full Speed. Viteza buna de transmisie a datelor.

 

Una peste alta, nu multe de reprosat. Si este la jumatate de pret fata de Roland, Mutoh, Mimaki iar rezultatele imprimarii sunt identice (pentru un utilizator cu bun simt tehnic). Poti imprima fara probleme caractere mai mici de 1 mm inaltime. Profilele de culoare sunt ok, cerneala da rezultate mult peste medie. Electronica este stabila, pot fi folosite pana la 6 ore pe zi cu pauzele de rigoare.

 

Caracteristici tehnice:

Producator - APEX Technology Co.

Modele - MT-FP6040-UV si MT-FP6090-UV

Tehnologia de imprimare - Imprimare fara contact Epson piezoelectric

Tip cap de imprimare - Epson DX5 (8 canale de culoare x 180 duze pe fiecare canal)

Rezolutii de imprimare - 720x1440 dpi, 1440x1440 dpi, 2880x2880 dpi

Cerneala - cerneala pe baza de apa pollimerizabila sub actiunea radiatiei UV

Numar culori - CMYK + 4xALB sau 2xCMYK optional

Tip alimentare cerneala - continua cu rezervoare de 1000 ml/culoare. Pompe de amestec pentru alb, senzori de minim pentru toate rezervoare, semnalizare luminoasa a lipsei de cerneala

Consum cerneala - 30 ml/mp

Materiale imprimate - Lemn, plastic, sticla, metal piele, hartie, PMMA, etc.

Lampa UV - lampa LED UV cu racire pe aer/apa

Inaltimea maxima a obiectelor imprimate - 140 mm

Dimensiuni masa de lucru - 600 x 400 mm pentru MT-FP6040-UV si 600x900 mm pentru MT-FP6090-UV

Motoare X/Y/Z - motoare pas-cu-pas

Software RIP - SAi Photoprint DX sau DX Plus

Sistem de operare - Windows 98, 2000, XP, 7

Interfata - USB 2.0

Greutate - 106 kg pentru MT-FP6040-UV si 146 kg pentru MT-FP6090-UV

Dimensiuni - 1300 x 800 x 500 mm pentru MT-FP6040-UV si 1400 x 1300 x 550 mm pentru MT-FP6090-UV

Mediul de lucru - 20-25 C, umiditate 30-40 % fara condensare

Alimentare - 230V, 50 Hz, <5A. Necesita impamantare separata la carcasa, live UPS si stabilizator de tensiune

 

Accesorii optionale:

Sistem pentru imprimarea obiectelor cilindrice (2 modele disponibile) - 590 euro/buc.

Masa cu vacuum din aluminiu (include pompa de vacuum si furtune legatura) - 1.190 euro

 

 


Produsa pentru Compass de catre Apex Technology Co., LTD / Microtec in China.

 

Prezentare APEX / Microtec YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC8TRQQa6UucdOJ1kgeF6Uew

 

 


Pret imprimanta plana LED UV APEX UV:

1. MT-FP6040-UV - 13.990 euro

2. MT-FP6090-UV - 15.990 euro

 


Preturi in oferta lunii pentru imprimanta plana LED UV APEX UV:

1. MT-FP6040-UV - 8.390 euro

2. MT-FP6090-UV - 10.490 euro

 

Garantie standard 12 luni. Garantie 24 luni la cerere. Livrarere, software, instalare si training gratuite. Necesita achizitionare kit instalare - 420 euro fara TVA.

 

 


Nota. Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru plata in avans. Pentru avans de 50% si restul inainte de livrare preturile se majoreaza cu 7%.

Termen de livrare - 3 -10 zile de la confirmarea platii integrale.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website