COMPASS.COM.RO, imprimante outdoor de mari dimensiuni, distribuitor GRAPHTEC in Romania.

Showroom/service - 200719 Craiova,
str. Parangului, nr. 100B, Dolj
detalii contact


craftrobo

compass srl

HomeImprimanteImprimante outdoor de mari dimensiuniECONOMIC - SpeedJet 60 imprimanta outdoor ecosolvent Epson DX5

SpeedJet 60 - Cel mai mic pret pentru imprimanta ecosolvent cu Epson DX5

 

SpeedJet 60 - Cel mai economica solutie pentru imprimanta de format mare ecosolvent cu Epson DX5

 

Compass, experti in imprimante digitale de mari dimensiuni introduce in premiera cea mai economica imprimanta de mari dimensiuni pentru imprimari de calitate fotografica.

 

SpeedJet 60 inch (152 cm latime de imprimare) este solutia pentru imprimari cu cerneala ecosolvent pentru utilizatorii care au nevoie de cea mai buna calitate a imprimarii dar nu dispun sau nu doresc sa investeasca mult in achizitionarea unei imprimante de mari dimensiuni.

 

Doar pentru ca aveti un buget limitat nu inseamna ca trebuie sa faceti rabat de la calitate. Recomandam cu caldura acest model de o fiabilitate excelenta pentru acest nivel de pret si de o calitate a executiei ireprosabila.

 

Acum puteti imprima lucrari de peste 150 de cm latime la cea mai buna calitate disponibila cu o investitie extrem de accesibila.

 

Recuperare rapida a investitiei. Cerneluri ecosolvent cu nanoparticule dezvoltate de Compass si testate de peste doi ani pe piata noastra si folosite de mai mult de 20% de detinatorii de imprimante din Romania.

 

AVANTAJE:

 

* Imprima la calitate fotografica (1440 x 1440 dpi), full-color, bannere de greutate redusa, afise, autocolant, postere, reproduceri de arta si tablouri (canvas), mesh, backlit film

 

* Cap de imprimare EPSON DX5 cu 180 de duze / cap de imprimare, 4 culori (2 x CMYK) ce permite rezolutii de pana la 1440 x 1440 dpi (perfecte pentru lucrari de interior sau exterior) 

 

* Surprinzator de rapida si cu o claritate impecabila a printului fotografic, de neegalat la acest nivel de pret.

 

* Tehnologie de imprimare cu picatura variabila intre 3,5 si 21 de picolitri ce asigura o distributie perfecta a culorii si o calitate incredibila a detaliului (caractere perfect lizibile de 0,5 mm inaltime). Acolo unde este nevoie aceasta tehnologie asigura o viteza mare de imprimare "alegand" picaturi de cea mai mare dimensiune pentru cea mai buna acoperire.

 

* Rezistenta impresionanta la abraziune si perfecta in exterior, indiferent de conditiile atmosferice, de pana la 3 ani (lighfastness 7,2 din 8 maxim).

 

* Protectie perfecta a capului si intretinere minima datorita formulei speciale a cernelei.

 

* Sistem integrat de curatire a si stergere automate a capului de imprimare. La o simpla apasare de buton (sau automat, programabil, in timpul imprimarii) se executa o procedura de curatire ce implica suctiunea capului de imprimare, stergerea acestuia si purjarea. Complet automat, sistemul SpeedJet 60" este si foarte simplu de curata si intretinut. Elimina pierderile nedorite de cerneala si minimizeaza consumul. Numai 2 ml de cerneala sunt eliminati la fiecare curatire.

 

* Sistem de alimentare continua cu cerneala folosind cartuse reincarcabile de 330 ml. In acest fel economisiti din nou.

 

 * Avans si rate egale.

* Corp integral metalic si solid, bara suplimentara de rigidizare.

* Sisteme integrate de alimentare automate cu media, sistem de preluare automata a media (retineti ca rola de media nu trebuie sa fie foarte grea altfel sistemul de angrenare poate sa nu fie suficient).

* Masa incalzita si baterie frontala de ventilatoare si incalzire pentru cele mai bune rezultate de imprimare si uscare rapida a printului.

* Panou de control cu display pentru curatire si verificare in mod offline.

* Software RIP profesional cu profile de culoare pentru realizarea de lucrari in concordanta cu cerintele clientilor dvs.

* Nu este nevoie sa calibrati vreodata imprimanta dvs. SpeedJet deoarece capul de imprimare Epson DX5 este gata calibrat. Imprimarile dvs. vor fi intotdeauna perfecte.

 

Astfel, daca doriti sa imprimati perfect si fara griji legate de apa, soare sau zgarieturi, canvas pentru tablouri, autocolant pentru printuri de foarte buna calitate, polipropilena, backlit film sau hartie fotografica pentru imagini de neutait,  Speedjet 60 este cu siguranta imprimanta de formt mare pe care o cautati.

Si totul vine cu o investitie perfect acceptabila.


 

Daca doriti sa aflati mai multe va invitam sa descarcati brosura de prezentare cu caracteristicile tehnice:

 Brosura de prezentare in limba romana

 

 


 

Pret SpeedJet 60, imprimanta de mari dimensiuni cu ecosolvent si cap DX5 - 8.790 euro

 


 

In promotie in luna octombrie la doar:

 

SpeedJet 60, imprimanta de mari dimensiuni cu ecosolvent cu Epson DX5 - 7.390 euro

 

Pretul este valabil pentru plata integrala in avans si livrare in 45-55 de zile.

Garantie 12 luni. Livrare, training, instalare - incluse in pachet. Service post garantie.

 


Nota: Preturile nu includ TVA.


 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimante | Cutter-plotter | print/OBIECTE | CNC / Laser | Scannere | print/textil | echipamente | E-lite Displays | media | Cerneala | Consumabile | Dld |  Prima pagina
© 2007-2013 GraphtecRomania.ro  |  Str. Parangului, nr. 100B, 200719, Craiova, Dolj, Tel: +40-721.231.431 | CONTACT

Pagini web - webdesign si gazduire website